🎉 Kollagen+ er nomineret til Danish Beauty Award 🎉

Ofte stillede spørgsmål

Kollagen+

Hvad er Kollagen?

Kollagen er det mest almindelige protein i kroppen, og findes i alt fra vores knogler, hud, muskler, sener og ledbånd. Ordet stammer fra det græske ord "kólla", som betyder lim.

I takt med alderen producerer din krop mindre og mindre kollagen. Allerede fra 25-30-års alderen falder produktionen med 1-2% om året. Et af de synlige tegn på dette er at huden bliver mindre fast og smidig. Det er er også en almindelige årsag til rynkedannelse.

Hvordan virker kollagen+?

Kollagen+ er et klinisk dokumenteret kollagenpulver med tilsat C-vitamin og zink. Det kan nemt blandes i mad og drikke. Regelmæssig brug bidrager til at øge hudens elasticitet og spændstighed samt reducere rynker og fine linjer.

Vi benytter kollagenpeptider fra fisk. Kollagen fra fisk optages op 1,5x mere effektivt end kollagen fra kvæg1. Vores kollagenpeptider er hydrolyseret, hvilket betyder at de er nedbrudt i mindre dele, så det er lettere for kroppen at fordøje og optage.

For at gøre vores kollagentilskud endnu mere effektivt har vi tilføjet C-vitamin, der bidrager til kroppens naturlige kollagenproduktion. Vores kollagenpulver dækker 100% af din daglige C-vitamin behov.

Kollagen+ er også tilsat zink. Zink bidrager til normal proteinsyntese, beskyttelse af celler mod oxidativ stress og opretholdelse af normal hud, hår og negle.

Kollagen+ er med andre ord et "3-i-1" kosttilskud.

I modsætning til andre skønhedsprodukter (som for eksempel creme, der smøres på huden) har Kollagen+ den fordel, at det virker på hele huden.


  1. https://benthamopen.com/contents/pdf/TONUTRAJ/TONUTRAJ-8-29.pdf 

Må jeg tage Kollagen mens jeg er gravid/ammer?

Kollagen er et protein som findes naturligt i kroppen, og er som udgangspunkt sikkert at indtage. Vi anbefaler dog altid, at man tager en snak med sin læge, før man tager et nyt kosttilskud som gravid.

Hvad betyder ASC-certificeret?

Aquaculture Stewardship Council (ASC) er en uafhængig, international non-profit organisation, der administrerer verdens førende certificerings- og mærkningsprogram for ansvarlig akvakultur.

ASC stiller strenge kvalitets- og dokumentationskrav til certificerede produkter. Når et produkt har ASC-mærkatet betyder det, at produktet er bæredygtigt fremstillet med respekt for miljø, dyr og mennesker.

ASC-certificerede produkter anbefales af en række interesseorganisationer, hvis du vil vælge ansvarligt opdrættet fisk og skaldyr. Verdensnaturfonden (WWF) bakker om om ASC og andre miljøcertificeringer.

Vores kollagenpulver stammer fra den eneste ASC-certificerede kollagenproduktion i verden. Kollagen+ fremstilles af overskudsproduktion fra fiskeproduktion og produktionen er fuld sporbar fra kilde til endeligt produkt.

Hvor længe skal jeg tage kollagen for at se en effekt?

Et klinisk forsøg med kollagenpeptiderne fra Kollagen+ har vist, at de fleste begynder at se resultater på hudens elasticitet, fasthed og glød efter 12 uger. Derfor anbefaler vi, at du tager Kollagen+ i 3 måneder før du bedømmer effekten. Den præcise effekt er forskelligt fra person til person, og afhænger blandt andet af din alder, hudtype og livsstil.

Kroppen har brug for kollagen+ løbende, hvis du vil vedligeholde effekten. Hvis du stopper med at tage Kollagen+ vil virkningen aftage igen.

Er Kollagen+ testet for tungmetaller?

Ja, vi tester vores kollagen rutinemæssigt for tungmetaller og anden forurening som en del af vores kvalitetssikring. Vi får udført test på tungmetaller både internt og gennem 3. part lab. Hverken vores egenkontrol eller 3. parts lab har fundet spor af tungmetaller i vores kollagen.

Hvad er fordelen ved marine kollagen?

Marine kollagen har en række fordelene i forhold til kollagen fra svin (pocine), kvæg (bovine) og andre kilder. På grund af sin lave molekylvægt og høje biotilgængelighed er det nemmere for kroppen at optage sammenlignet med kollagen fra andre dyr. Faktisk viser undersøgelser at kroppen optager kollagen fra fisk 1,5 gange bedre end fra kvæg1.

Marine kollagen er også bedre for klimaet, da kvæg- og svineproduktion generelt udleder mere CO2. Herudover opløses marine kollagen også nemmere i væske end andre kollagenkilder på grund af de strukturelle forskelle mellem kilderne.


  1. https://benthamopen.com/contents/pdf/TONUTRAJ/TONUTRAJ-8-29.pdf 

Medlemsskab/abonnement FAQ

Hvordan fungerer et medlemsskab/abonnement?

Vi har lavet medlemsskabet, så det er let for dig, at få dine kosttilskud inden du løber tør. Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Vi trækker pengene på dit kort automatisk, så du ikke skal bekymrer dig om at betale manuelt måned efter måned. Pengene bliver først trukket, når vi sender dine varer.

  • Ingen binding: opsig dag-til-dag i vores online selvbetjening, på mail eller via telefon
  • Fuld returret: vi giver pengene tilbage på uåbnede pakker i 30 dage
  • Sikker betaling: Vi bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles

Hvad er fordelene ved medlemsskab/abonnement?

Der er flere fordele ved at bestille dine kosttilskud på abonnement:

  • Få leveret en ny pakke hver måned
  • Du får altid 15%-rabat og fri fragt
  • Opsig dag-til-dag
  • Ingen binding
  • Fri fragt

Hvor lang tid binder jeg mig?

Der er ingen bindingsperiode hos Nutrinic, og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før din næste forsendelsesdato. Det er nemt at opsige sit abonnement i vores online selvbetjening eller ved at kontakt os.

Hvordan foregår betaling?

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalingsoplysninger. Vi trækker automatisk pengene, når vi afsender din bestilling.

Vi gemmer dine oplysninger til dine efterfølgende leveringer. Pengene bliver først trukket på dit kort, når dine varer er afsendt.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sender med GLS. Forventet leveringstid er 1-3 dage.

Nutrinic FAQ

Hvem er Nutrinic?

Nutrinic er Danmarks nye bæredygtige kosttilskudsbrand. Hos Nutrinic brænder for at udvikle produkter, der både er gode for kroppen og gode for miljøet. Vi mener nemlig, at det skal være enkelt for dig at vælge miljøvenlige kosttilskud.

Vi samarbejder med førende producenter og eksperter i kosttilskudsindustrien om at udvælge og udvikle kosttilskud af højeste kvalitet.

Læs mere om os

bubble