Kundeservice: 22 38 38 78

Kollagen

Hvad er forskellen på Kollagen+ og Kollagen Pure?

Hovedingrediensen i Kollagen Pure og Kollagen+ er den samme: vores klinisk testede og bæredygtighedscertificerede kollagen. Derfor er virkningen af de to produkter også meget sammenlignelig. Der er dog et par væsentlige forskelle:

Kollagen+ er tilsat zink, C-vitamin og en smule citrussmag. C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal hud. Zink bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle.

Kollagen+ er også pakket i praktiske doseringsbreve, der gør det enkelt at få den rette dosis hver dag. Den er ideel hvis du sætter pris på den nemme dosering og ønsker et ekstra skønhedsboost til hud, hår og negle fra C-vitamin og zink.

Kollagen Pure er 100% kollagen uden andet tilsat. Hverken smag eller vitaminer/mineraler. Derfor er den en smule billigere, varmebestandig og passer perfekt til både kolde og varme drikke. Den er ikke 100% smagsneutral, men kan ikke smages i drikke med stærk smag. Derfor anbefaler vi Kollagen Pure i kaffen.

Link til "Hvad er forskellen på Kollagen+ og Kollagen Pure?"

Er jeres kollagen testet for tungmetaller?

Ja, vi tester vores kollagen rutinemæssigt for tungmetaller og anden forurening som en del af vores kvalitetssikring. Vi udfører test for tungmetaller både internt og gennem 3. part lab. Hverken vores egenkontrol eller 3. parts lab har fundet spor af tungmetaller i vores kollagen.

Link til "Er jeres kollagen testet for tungmetaller?"

Hvad er fordelen ved marine kollagen?

Vores marine kollagen har i vores øjne en række fordelene i forhold til kollagen fra svin (pocine), kvæg (bovine) og andre kilder.

Den specifikke marine kollagen, som vi benytter i vores produkter er klinisk testet og miljøcertificeret – og så fiskeproduktion generelt mindre klimabelastende end kvæg- og svineproduktion. Vores kollagen er et overskudsprodukt fra fødevareproduktion og er derved også med til at mindske spild fra fiskeindustrien.

Link til "Hvad er fordelen ved marine kollagen?"

Hvor længe skal jeg tage kollagen for at se en effekt?

Et klinisk forsøg med netop vores kollagenpeptider (ECOllagen®) har vist resultater på hudens elasticitet, fasthed og glød efter 12 ugers dagligt brug. Derfor anbefaler vi, at du tager vores kollagenpulver i minimum 3 måneder, før du bedømmer effekten.

Generelt peger forskning i retning af, at kollagentilskud kan have en gavnlig effekt på rynkedybde, elasticitet og glød. Men der er stadig brug for yderligere undersøgelser for endeligt at kunne dokumentere den præcise virkning. Derfor vil den præcise effekt sandsynligvis være forskellig fra person til person – og afhænger blandt andet af din alder, kost og livsstil.

Kroppen har brug for kollagen løbende for at vedligeholde effekten. Hvis du stopper med at tage kollagen igen vil virkningen aftage igen.

Link til "Hvor længe skal jeg tage kollagen for at se en effekt?"

Hvad betyder ASC-certificeret?

Aquaculture Stewardship Council (ASC) er en uafhængig, international non-profit organisation, der administrerer verdens førende certificerings- og mærkningsprogram for ansvarlig akvakultur.

ASC stiller strenge kvalitets- og dokumentationskrav til certificerede produkter. Når et produkt har ASC-mærkatet betyder det, at produktet er bæredygtigt fremstillet med respekt for miljø, dyr og mennesker.

ASC-certificerede produkter anbefales af en række interesseorganisationer, hvis du vil vælge ansvarligt opdrættet fisk og skaldyr. Verdensnaturfonden (WWF) bakker om om ASC og andre miljøcertificeringer.

Vores kollagenpulver stammer fra den eneste ASC-certificerede kollagenproduktion i verden. Vores kollagen fremstilles af overskudsproduktion fra fiskeproduktion og produktionen er fuld sporbar fra kilde til endeligt produkt.

Link til "Hvad betyder ASC-certificeret?"

Må jeg tage Kollagen mens jeg er gravid/ammer?

Kollagen er et protein som findes naturligt i kroppen, og er som udgangspunkt sikkert at indtage. Vi anbefaler dog altid, at man tager en snak med sin læge, før man tager et nyt kosttilskud som gravid/ammende.

Link til "Må jeg tage Kollagen mens jeg er gravid/ammer?"

Hvordan virker kollagen+?

Kollagen+ er et klinisk dokumenteret kollagenpulver med tilsat C-vitamin og zink. Det kan nemt blandes i mad og drikke. Regelmæssig brug bidrager til at øge hudens elasticitet og spændstighed samt reducere rynker og fine linjer.

Vi benytter kollagenpeptider fra fisk. Kollagen fra fisk optages op 1,5x mere effektivt end kollagen fra kvæg. Vores kollagenpeptider er hydrolyseret, hvilket betyder at de er nedbrudt i mindre dele, så det er lettere for kroppen at fordøje og optage.

Vi har tilsat C-vitamin, der bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. Vores kollagenpulver dækker 100% af din daglige C-vitamin behov.

Kollagen+ er også tilsat zink. Zink bidrager til normal proteinsyntese, beskyttelse af celler mod oxidativ stress og opretholdelse af normal hud, hår og negle.

Kollagen+ er med andre ord et “3-i-1” kosttilskud.

I modsætning til cremeprodukter har Kollagen+ den fordel, at det virker på hele huden – og ikke kun der, hvor den smøres på.

Link til "Hvordan virker kollagen+?"

Hvad er kollagen?

Kollagen er det mest almindelige protein i kroppen, og findes i alt fra knogler, hud, brusk, blodkar og tandkød. Ordet stammer fra det græske ord “kólla”, som betyder lim.

I takt med alderen producerer din krop mindre og mindre kollagen. Allerede fra 25-30-års alderen falder produktionen med 1-2% om året. Et af de synlige tegn på dette er at huden bliver mindre fast og smidig. Det er er også en almindelige årsag til rynkedannelse.

Kollagenmangel kan forebygges med det rette tilskud, kost og livsstil. Et af de tilskud, der kan have en gavnlig virkning på kroppens kollagen er C-vitamin. C-vitamin bidrager nemlig til normal kollagendannelse, der har betydning for normale blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder.

Link til "Hvad er kollagen?"

Medlemsskab / levering

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sender alle hverdage, så hvis du bestiller om formiddagen, er der en god chance for, at din pakke allerede er fremme dagen efter. Forventet leveringstid er 1-2 hverdage.

Link til "Hvor lang er leveringstiden?"

Hvordan foregår betaling?

Du kan bestille med betalingskort eller MobilePay. Vi trækker først pengene, når vi afsender din bestilling.

Bestiller du som abonnement, så gemmer vi dine oplysninger til dine efterfølgende leveringer. Pengene bliver først trukket på dit kort, når dine varer er afsendt.

Link til "Hvordan foregår betaling?"

Hvis jeg bestiller som abonnement, hvor lang tid binder jeg mig så?

Der er ingen bindingsperiode hos Nutrinic, og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før din næste forsendelsesdato.

Det er nemt at opsige sit abonnement i vores online selvbetjening eller ved at kontakt os på telefon eller email.

Link til "Hvis jeg bestiller som abonnement, hvor lang tid binder jeg mig så?"

Nutrinic

Hvem er Nutrinic?

Nutrinic er et af danmarks mest anerkendte kollagenbrands. Hos Nutrinic brænder for at udvikle produkter, der både er gode for kroppen og gode for miljøet. Vi mener nemlig, at det skal være enkelt for dig at vælge miljøvenlige kosttilskud.

Vi samarbejder med førende producenter og eksperter i kosttilskudsindustrien om at udvælge og udvikle kosttilskud af højeste kvalitet.

Læs mere om os

Link til "Hvem er Nutrinic?"

  Kurv Luk
  Din kurve er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode
   Menu
   Luk