Kundeservice: 22 38 38 78

Henvis en ven

Når du opretter et abonnement på vores hjemmeside får du en personlig rabatkode, som du kan give til dine venner. Vores henvisningsprogram belønner vores abonnenter for at sprede budskabet om vores kollagentilskud.

Når du henviser en ven får vedkommende en rabat, som de kan bruge på deres første bestilling. Hvis de foretaget et køb hos os får du automatisk en tilsvarende %-rabat på din abonnementslevering.

Sådan virker det

 1. Giv din personlige koden til en ven
 2. Din ven bruger koden hos os, og får rabat på sit køb
 3. Når købet er godkendt får du automatisk samme %-rabat på din næste levering.

Bemærk, at du kun kan få én rabat pr. levering. Hvis du henviser flere venner, vil dine rabatter blive tilføjet til dine efterfølgende leveringer.

Vilkår & betingelser

Kvalificeret henvisning

En kvalificeret henvisning defineres som et køb foretaget på nutrinic.dk af en person (en “henvist kunde”), der benytter din personlige rabatkode. Du er begrænset til én kvalificeret henvisning for hver henvist kunde; Med andre ord tælles yderligere/gentagne køb foretaget af en henvist kunde ikke som yderligere kvalificerede henvisninger.

Henvist kunde

Den henviste kunde og henviseren kan ikke være den samme person (f.eks. ved at bruge en anden e-mailadresse).

Henvisningsbelønninger

For at du kan optjene henvisningsbelønninger som henviser, skal den henviste kunde gennemføre en ordre på mere end 95 kroner i samlet værdi, minus alle gebyrer, herunder forsendelse, returnering, tilbageførsel, svigagtige betalinger og/eller andre tredjepartsgebyrer.

Belønningsbetalinger

Belønninger skal betales i form af rabatter (rabatprocent kan variere), som kan anvendes på fremtidige abonnementsleveringer. Rabatter udløber ikke.

Gyldighed

Gyldighed er begrænset til enkeltpersoner. Nutrinics henvisningskampagne kan ikke bruges af virksomheder til affiliate leadgenerering som fastlagt i Nutrinics eget skøn.

Rabatkoder kan ikke benyttes sammen med andre tilbud og rabatkuponer.

Ingen spam

Du skal overholde alle opdaterede “SPAM”-love. For eksempel skal e-mails oprettes og distribueres på en personlig måde, og masse e-mail distribution frarådes kraftigt. Enhver distribution af din personlige rabatkode, der kan udgøre uopfordret kommerciel e-mail eller “spam” i henhold til gældende lovgivning eller bestemmelser, er udtrykkeligt forbudt og vil være grund til øjeblikkelig opsigelse af din rabatkode og udelukkelse fra Nutrinics henvisningskampagne.

Ingen distribution på kuponsider

Henvisningskoder, der distribueres til og offentliggøres på Facebook, Instagram, kuponhjemmesider og lignende, deaktiveres automatisk, og henviseren vil blive udstedt en ny kode. Hvis en rabatkode findes slået op på kuponhjemmesider mere end tre gange, lukkes henvisningskontoen automatisk.

Ret til at lukke konti

Nutrinic forbeholder sig retten til at lukke en henvisers og/eller henviste kundes konto og til at anmode om korrekt betaling, hvis henviseren og/eller den henviste kunde forsøger at bruge Nutrinics Henvis en ven-program på en tvivlsom måde eller overtræder nogen af disse vilkår & betingelser eller er i strid med nogen lov, vedtægt eller statslig regulering.

Ret til at Annullere Program- eller Ændre Vilkår.

Nutrinic forbeholder sig ret til at annullere Henvis-en-ven-programmet eller til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid efter eget skøn. Alle ubrugte henvisningsbelønninger vil gå tabt på dette tidspunkt.

  Kurv Luk
  Din kurve er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode
   Menu
   Luk