Kundeservice: 22 38 38 78

Studier med kollagenpulver

Kollagenpeptiderne fra Kollagen+ (ECOllagen®) er blevet klinisk testet på 50 raske kvinder i alderen 45-60 år. Kvinderne blev i 12 uger enten behandlet med kollagen eller placebo. Der blev løbende foretaget hudtest på deltagerne. Læs mere om resultaterne herunder.
Publiceret klinisk studie med Nutrinic's Kollagenpeptider

Resultater efter 12-ugers brug

15%

Reduceret 
rynkedybde

23%

Mere 
elastisk hud

25%

Fastere 
hud

22%

Mere 
glød

I studiet deltog 50 raske kvinder i alderen 45-60 år. Deltagerne fik i 12 uger enten 10g kollagen eller placebo dagligt. Dine resultater vil bl.a. afhænge af din alder, hud, kost, livsstil og dagligt indtag. Læs mere.
Kilde: Journal of Cosmetic Dermatology A Randomized, Triple‐Blind, Placebo‐Controlled, Parallel Study to Evaluate the Efficacy of a Freshwater Marine Collagen on Skin Wrinkles and Elasticity

Om Undersøgelsen

Kollagenpeptiderne fra Kollagen+ (ECOllagen®) er blevet klinisk testet på 50 raske kvinder i alderen 45-60 år. Kvinderne fik i 12 uger enten 10g kollagen eller placebo dagligt. Der blev løbende foretaget hudtest på deltagerne. Nærmere bestemt vurderede forskerne i dette randomiserede, dobbeltblinde, placebokontrollerede kliniske undersøgelse:

1. sikkerheden ved forbrug af ECOllagen®
2. ECOllagen's® virkning på rynker, hudelasticitet, fasthed og glød

Studiet er publiceret i det anerkendte videnskabelige tidsskrift Journal of Cosmetic Dermatology og kan findes her: A Randomized, Triple‐Blind, Placebo‐Controlled, Parallel Study to Evaluate the Efficacy of a Freshwater Marine Collagen on Skin Wrinkles and Elasticity

Resultater af undersøgelsen

Alle deltageres forbedringer blev løbende evalueret ved hjælp af hudscanningsudstyr. Deltagerne rapporterede om forbedringer ved afslutningen sammenlignet med begyndelsen af studiet i rynkedybde, elasticitet, fasthed og glød. I alle vurderinger rapporterede deltagerne, der blev behandlet med ECOllagen®, konsekvent større forbedringer sammenlignet med dem med placebo.

Bemærk at studiet er lavet udelukkende med kollagen. Kollagen+ er også tilsat zink og C-vitamin. Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal hud. Zink bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle. Alt i alt består et doseringsbrev Kollagen+ af 5g kollagen, 80mg C-vitamin og 5mg zink. Dine resultater med Kollagen+ kan variere alt efter din alder, hudtype, kost, livsstil og dagligt indtag.

Er den optimale dosis 5g eller 10g kollagen?

I lang tid har det været standard at bruge en dosis på 10g i kliniske forsøg med kollagen. Forsøg med forskellige dagsdoser af kollagen tyder dog på, at der ikke er afgørende forskel på, om man benytter 5g eller 10g. Det har fået flere til at anbefale en dagsdosis på 5g fremfor 10g. 

Det er derfor, vi har valgt 5g kollagen i vores doseringsbrev. På den måde har du selv mulighed for at vælge, om du ønsker at bruge 5 eller 10g.

Behov for yderligere forskning

I takt med kollagentilskuds øgede popularitet, er der efterhånden lavet adskillige studier med kollagentilskud. De har vist, at det er muligt at optage kollagen gennem fordøjelsessystemet. Enten i form af mad eller tilskud. 

Men kollagentilskud er ikke et målsøgende missil, der går direkte i huden. Præcis hvordan kroppen bruger den ekstra kollagen er svært at påvise. Derfor er der stadig brug for yderligere forskning for endeligt at kunne dokumentere præcis hvordan, den ekstra kollagen fra kosttilskud bruges af kroppen.

Hvad er et randomiseret, dobbeltblind og placebokontrolleret studie?

Når et studie er randomiseret betyder det at testpersonerne er tilfældigt udvalgt og placeret i kontrolgrupper. I et placebokontrolleret studie får den ene gruppe kollagen, og den anden gruppe et placeboprodukt.

Når et forsøg er dobbeltblindet betyder det at hverken deltagerne eller dem der udfører studiet ved hvem der får kollagen og hvem der får placebo.

Fordi deltagerne ikke ved om de får det kollagen eller placebo bliver resultaterne ikke farvet af deres egen forestilling om kollagens virkning. Og fordi dem der udfører forsøget heller ikke ved det, kan de ikke påvirke deltagerne med deres holdning eller antyde over for dem hvilket stof de får.

Har du lyst til at prøve Kollagen+?

Reducerer dybden af rynker og øger hudens fasthed og glød indefra. Klinisk dokumenteret, bæredygtigt fremstillet.
usercross
    Kurv
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode