Kundeservice: 22 38 38 78
Nutrinic® kollagen

Det eneste danske kollagenbrand, der bakkes op af klinisk studie og miljøcertificering

Vores kollagenpeptider (ECOllagen®) er klinisk testet i et publiceret, placebokontrolleret studie med flotte resultater. Vores kollagen er også testet af 1.000-vis af danske kvinder. Læs mere om resultaterne herunder.

Klinisk testet
Prisvindende
Miljøcertificeret
Publiceret klinisk studie med Nutrinic's Kollagenpeptider

Resultater efter 12-ugers brug

15%
Reduceret
rynkedybde
23%
Mere
elastisk hud
25%
Fastere hud
22%
Mere glød

Om undersøgelsen

Kollagenpeptiderne fra Kollagen+ (ECOllagen®) er blevet klinisk testet på 50 raske kvinder i alderen 45-60 år. Kvinderne fik i 12 uger enten 10g kollagen eller placebo dagligt. Der blev løbende foretaget hudtest på deltagerne. Nærmere bestemt vurderede forskerne i dette randomiserede, dobbeltblinde, placebokontrollerede kliniske undersøgelse:

 1. sikkerheden ved forbrug af ECOllagen®
 2. ECOllagen’s® virkning på rynker, hudelasticitet, fasthed og glød

Studiet er publiceret i det anerkendte videnskabelige tidsskrift Journal of Cosmetic Dermatology og kan findes her: A Randomized, Triple‐Blind, Placebo‐Controlled, Parallel Study to Evaluate the Efficacy of a Freshwater Marine Collagen on Skin Wrinkles and Elasticity

Resultater af undersøgelsen

Alle deltageres forbedringer blev løbende evalueret ved hjælp af hudscanningsudstyr. Deltagerne rapporterede om forbedringer ved afslutningen sammenlignet med begyndelsen af studiet i rynkedybde, elasticitet, fasthed og glød. I alle vurderinger rapporterede deltagerne, der blev behandlet med ECOllagen®, konsekvent større forbedringer sammenlignet med dem med placebo.

Bemærk at studiet er lavet udelukkende med kollagen. Kollagen+ er også tilsat zink og C-vitamin. Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal hud. Zink bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle. Alt i alt består et doseringsbrev Kollagen+ af 5g kollagen, 80mg C-vitamin og 5mg zink. Dine resultater med Kollagen+ kan variere alt efter din alder, hudtype, kost, livsstil og dagligt indtag.

Er den optimale dosis 5g eller 10g kollagen?

I lang tid har det været standard at bruge en dosis på 10g i kliniske forsøg med kollagen. Forsøg med forskellige dagsdoser af kollagen tyder dog på, at der ikke er afgørende forskel på, om man benytter 5g eller 10g. Det har fået flere til at anbefale en dagsdosis på 5g fremfor 10g.

Det er derfor, vi har valgt 5g kollagen i vores doseringsbrev. På den måde har du selv mulighed for at vælge, om du ønsker at bruge 5 eller 10g.

Behov for yderligere forskning

I takt med kollagentilskuds øgede popularitet, er der efterhånden lavet adskillige studier med kollagentilskud. De har vist, at det er muligt at optage kollagen gennem fordøjelsessystemet. Enten i form af mad eller tilskud.

Men kollagentilskud er ikke et målsøgende missil, der går direkte i huden. Præcis hvordan kroppen bruger den ekstra kollagen er svært at påvise. Derfor er der stadig brug for yderligere forskning for endeligt at kunne dokumentere præcis hvordan, den ekstra kollagen fra kosttilskud bruges af kroppen.

Bruges dagligt af 1.000-vis af danske kvinder

Vores kollagen er sammenlagt taget mere end 1.000.000 gange af danske kvinder. Det er nok kollagen til dække over 2.800 års dagligt brug.
Rigtige resultater med Nutrinic® Kollagen

Før og efterbillede (6 ugers brug)

Malene Julie (før og efter, 6 uger)
Malene Julie (før og efter, 6 uger)

Efter at Kollagen+ er blevet en fast del af min daglige beauty rutine kan jeg mærke en kæmpe forskel på min hud. Det opløses super nemt, og smagen er så mild. Jeg er slet ikke i tvivl om at det skal forblive en del af min daglige rutine.

Malene Østergaard
Vinder af Vild med Dans 2022

Jeg har nu i et år brugt Nutrinic Kollagen+ Og jeg er ikke i tvivl om at min hud har fået mere elasticitet og desuden er mængden af dybe rynker blevet reduceret. Jeg kan klart anbefale produktet som ydermere er utrolig nemt at indtage.

Anette Støvelbæk
Skuespiller

Jeg tager Kollagen+ pga. mit fokus på min hud og mit helbred generelt. Jeg kan se og mærke tydelige resultater på min hud og mest på min krop – min hud er mere galt, skinnende og min appelsinhud er reduceret betydeligt. Jeg har før Nutrinic indtaget kollagen fra andre mærker – disse har ikke vist samme resultater.

Semra Ø.
Verificeret kunde

Jeg tager Kollagen+ fordi det gør min hud pænere og blødere, og fordi mit hår bliver mere kraftig ved brug af produktet.

Sarah J.
Verificeret kunde

Jeg tager min Kollagen+ hver morgen med min morgenmad. Jeg tager det for at se sund og frisk ud. Det øger mit velvære.

Rikke H.
Verificeret kunde

Jeg begyndte at tage Nutrinic Kollagen+ for et år siden for at styrke hud og hår.

Renate B.
Verificeret kunde

Efter lang tids research besluttede jeg mig for Nutrinic og har ikke fortrudt det. Kan se tydelig forbedring af min hud, hår og negle allerede efter 1,5 måneds forbrug. Super nemt at tage med på rejser og ferier med engangspakningerne😊

Refika H.
Verificeret kunde

Jeg startede ud med et andet kollagenpulver, men var ikke helt tilfreds. Så for ca 4 mdr siden så jeg et opslag på FB fra Nutrinic og tænkte, at det måtte jeg da lige prøve i stedet. Allerede efter første måned kunne jeg se en forskel, og efter 4 måneder vil jeg ikke undvære produktet, og det er nu en del af min daglige hudplejerutine.

Pia G.
Verificeret kunde

Smager lækkert i et glas appelsinjuice til morgenmaden.

Pernille V.
Verificeret kunde

Jeg er blevet 51 år og jeg vil gerne bevare min hud så smuk som mulig. Derfor tager jeg kollagen fra Nutrinic…og jeg elsker det.

Pernille K.
Verificeret kunde

Efter 8 uger kunne jeg begynde at se og mærke effekten og efter de 3 anbefalede måneder er der ingen tvivl om at jeg kommer til at fortsætter med Nutrinic.

Kamilla R.
Verificeret kunde

Jeg har prøvet det i tre måneder og kan klart se forskel på min hud i ansigtet især ved øjnene…

Bettina Mathiesen
Facebook kommentar

Jeg kan se, at mine rynker er blevet mindre dybe. Og Særligt huden på mit ene øjenlåg har faktisk løftet sig en smule, så jeg ikke føler det ligger så tungt. Jeg har anbefalet produktet til mange fordi jeg virkelig synes det hjælper ! 🙏

Camilla Gregersen
Facebook kommentar

Elsker det 🌟🌟🌟🌟🌟 og det er utrolig resultater. (fra en hudterapeut) så ved hvad det handler om

Karina Christiansen
Facebook kommentar

Jeg har brugt det i snart et år. Har også prøvet at lade være at tage det, men begyndte hurtigt igen, kunne sagtens se forskel… jeg kan godt anbefale det… 😊 kunne godt se forskel, efter 6 uger…

Ulla Petersen
Facebook kommentar

Jeg kan se det på de rynker omkring mine øjne. De er ikke så dybe mere, og mindre tydelig har taget det i 3 måneder

Anne Dorte Hansen
Facebook kommentar

Se alle anmeldelser

Vores kollagen bruges dagligt af 1.000-vis af danske kvinder. Læs flere af deres anmeldelser her.

"Det gode kollagen pulver"
"Virkelig troværdige i måden, de nørder kollagen på"
"Lav molekylevægt og høj biotilgængelighed"
"...blandt de mest effektive og rene på markedet"
Vinder af Danish Beauty Award 2021
"Jeg er meget overrasket over hvor meget jeg har kunne se resultater"
  Kurv Luk
  Din kurve er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode
   Menu
   Luk