Kundeservice: 22 38 38 78
Nutrinic® kollagen

Det eneste danske kollagenbrand, der bakkes op af klinisk studie og miljøcertificering

Vores kollagenpeptider (ECOllagen®) er klinisk testet i et publiceret, placebokontrolleret studie med flotte resultater. Vores kollagen er også testet af 1.000-vis af danske kvinder. Læs mere om resultaterne herunder.

Klinisk testet
Prisvindende
Miljøcertificeret
Publiceret klinisk studie med Nutrinic's Kollagenpeptider

Resultater efter 12-ugers brug

15%
Reduceret
rynkedybde
23%
Mere
elastisk hud
25%
Fastere hud
22%
Mere glød

Om undersøgelsen

Kollagenpeptiderne fra Kollagen+ (ECOllagen®) er blevet klinisk testet på 50 raske kvinder i alderen 45-60 år. Kvinderne fik i 12 uger enten 10g kollagen eller placebo dagligt. Der blev løbende foretaget hudtest på deltagerne. Nærmere bestemt vurderede forskerne i dette randomiserede, dobbeltblinde, placebokontrollerede kliniske undersøgelse:

 1. sikkerheden ved forbrug af ECOllagen®
 2. ECOllagen’s® virkning på rynker, hudelasticitet, fasthed og glød

Studiet er publiceret i det anerkendte videnskabelige tidsskrift Journal of Cosmetic Dermatology og kan findes her: A Randomized, Triple‐Blind, Placebo‐Controlled, Parallel Study to Evaluate the Efficacy of a Freshwater Marine Collagen on Skin Wrinkles and Elasticity

Resultater af undersøgelsen

Alle deltageres forbedringer blev løbende evalueret ved hjælp af hudscanningsudstyr. Deltagerne rapporterede om forbedringer ved afslutningen sammenlignet med begyndelsen af studiet i rynkedybde, elasticitet, fasthed og glød. I alle vurderinger rapporterede deltagerne, der blev behandlet med ECOllagen®, konsekvent større forbedringer sammenlignet med dem med placebo.

Bemærk at studiet er lavet udelukkende med kollagen. Kollagen+ er også tilsat zink og C-vitamin. Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal hud. Zink bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle. Alt i alt består et doseringsbrev Kollagen+ af 5g kollagen, 80mg C-vitamin og 5mg zink. Dine resultater med Kollagen+ kan variere alt efter din alder, hudtype, kost, livsstil og dagligt indtag.

Er den optimale dosis 5g eller 10g kollagen?

I lang tid har det været standard at bruge en dosis på 10g i kliniske forsøg med kollagen. Forsøg med forskellige dagsdoser af kollagen tyder dog på, at der ikke er afgørende forskel på, om man benytter 5g eller 10g. Det har fået flere til at anbefale en dagsdosis på 5g fremfor 10g.

Det er derfor, vi har valgt 5g kollagen i vores doseringsbrev. På den måde har du selv mulighed for at vælge, om du ønsker at bruge 5 eller 10g.

Behov for yderligere forskning

I takt med kollagentilskuds øgede popularitet, er der efterhånden lavet adskillige studier med kollagentilskud. De har vist, at det er muligt at optage kollagen gennem fordøjelsessystemet. Enten i form af mad eller tilskud.

Men kollagentilskud er ikke et målsøgende missil, der går direkte i huden. Præcis hvordan kroppen bruger den ekstra kollagen er svært at påvise. Derfor er der stadig brug for yderligere forskning for endeligt at kunne dokumentere præcis hvordan, den ekstra kollagen fra kosttilskud bruges af kroppen.

Bruges dagligt af 1.000-vis af danske kvinder

Vores kollagen er sammenlagt taget mere end 1.000.000 gange af danske kvinder. Det er nok kollagen til dække over 2.800 års dagligt brug.
Rigtige resultater med Nutrinic® Kollagen

Før og efterbillede (6 ugers brug)

Malene Julie (før og efter, 6 uger)
Malene Julie (før og efter, 6 uger)

Jeg har nu i et år brugt Nutrinic Kollagen+ Og jeg er ikke i tvivl om at min hud har fået mere elasticitet og desuden er mængden af dybe rynker blevet reduceret. Jeg kan klart anbefale produktet som ydermere er utrolig nemt at indtage.

Anette Støvelbæk
Skuespiller

Jeg har prøvet det i tre måneder og kan klart se forskel på min hud i ansigtet især ved øjnene…

Bettina Mathiesen
Facebook kommentar

Jeg kan se, at mine rynker er blevet mindre dybe. Og Særligt huden på mit ene øjenlåg har faktisk løftet sig en smule, så jeg ikke føler det ligger så tungt. Jeg har anbefalet produktet til mange fordi jeg virkelig synes det hjælper ! 🙏

Camilla Gregersen
Facebook kommentar

Elsker det 🌟🌟🌟🌟🌟 og det er utrolig resultater. (fra en hudterapeut) så ved hvad det handler om

Karina Christiansen
Facebook kommentar

Jeg har brugt det i snart et år. Har også prøvet at lade være at tage det, men begyndte hurtigt igen, kunne sagtens se forskel… jeg kan godt anbefale det… 😊 kunne godt se forskel, efter 6 uger…

Ulla Petersen
Facebook kommentar

Jeg kan se det på de rynker omkring mine øjne. De er ikke så dybe mere, og mindre tydelig har taget det i 3 måneder

Anne Dorte Hansen
Facebook kommentar

Supergodt kollagen pulver, er virkelig begyndt at kunne se en forandring på min hud end før brug, her efter et par måneders brug. Vil helt klart fortsætte.

Josephine
Trustpilot anmeldelse

Jeg synes, jeg kan se en forskel, har taget billeder. Det sker jo ikke over natten – har brugt det i 3 måneder.

Annette
Trustpilot anmeldelse

Jeg har taget det i 2 måneder og kan allerede nu se en væsentlig forskel. Mine små linjer om læberne er væsentlig reduceret, min hud i både ansigt og på hele kroppen er meget mere fugtmættet og jeg har en rigtig fin glød i ansigtet. Jeg har prøvet andre kollagen produkter – men dette slår dem. Det er virkelig nemt lige at drikke i et halvt glas vand om morgenen og det kommer hver måned som lovet. Jeg er fan🙏🌸

Line Dahl Meier
Instagram kommentar

Jeg må indrømme jeg var skeptisk til at starte med, men hold op jeg mærker en forskel i mit ansigt🤗👍

Yvonne Møller
Facebook kommentar

Jeg mærker det tydeligt på min hud, den har ikke brug for så meget lotion mere og mit hår ser mere sundt ud, om det er kollagen der gør noget ved håret ved jeg ikke, jeg skiftede hårprodukt for et årstid siden…

Linda Nielsen
Instagram kommentar

Jeg er vild fan af Nutrinic Kollagen + ❤️. Jeg er 58 år har brugt det i ca. en måned, og kan mærke det og se det på min hud. Især på min tørhed på ben,arme og mit hår så jeg forsætter 😍. Tager billede af mig selv hver 14. dag, så jeg kan følge min forandring… 

Lisbeth Dalsgaard (58 år)
Facebook kommentar

Brugte det over et år med væsentlige positive ændringer. Nu har jeg ikke taget det i 7 mdr. Tænkte jeg ville prøve at undvære det for at se om det var dette præparat der havde den positive virkning på min hud, og jeg må indrømme at jeg tydeligt kan se at jeg ikke har fået mit brev hver dag i 7 mdr. Så jeg skal i gang igen 😍

Anette Nyborg Mousten
Facebook kommentar

Kommer altid til tiden kan mærke en forskel både på min hud og mine negle👍

Pernille Jungberg Løvschall
Trustpilot anmeldelse

👌Har taget jeres produkt nok i 2 år nu, og det gør så meget godt for min hud, især de der små fine øjenrynker.😉👍

Heidi
Instagram kommentar

Collagenpulveret virker

Collagenpulveret virker. Det kan jeg se på både krop og ansigt. Anbefaling herfra!

Nanna Christensen
Trustpilot anmeldelse
"Det gode kollagen pulver"
"Virkelig troværdige i måden, de nørder kollagen på"
"Lav molekylevægt og høj biotilgængelighed"
"...blandt de mest effektive og rene på markedet"
Vinder af Danish Beauty Award 2021
"Jeg er meget overrasket over hvor meget jeg har kunne se resultater"
"En af Danmarks førende kollagenbrands"
  Kurv Luk
  Din kurve er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode
   Menu
   Luk