Kundeservice: 22 38 38 78

Skønhed og velvære hele livet

Hos Nutrinic mener vi, at alle fortjener at føle sig smukke og have et godt helbred, uanset alder. For når du føler dig godt tilpas, har du mere selvtillid og overskud til de ting, der virkelig betyder noget.

Vores værdier
Kontakt os

Vores historie

Nutrinic blev grundlagt i 2020 af Julie Dam og Alexander Carlsen med en mission om at hjælpe andre med at føle sig smukke og godt tilpas.

Julie har i sin ungdom døjet med uren hud og acne. Hun har på egen krop mærket, hvordan det kan påvirke ens selvtillid og overskud, når huden ikke er som man ønsker.

På universitetet mødte Julie og Alexander hinanden. Alexander kunne hurtigt se, hvor meget Julies hud påvirkede hendes liv.

Adskillige forsøg med dyre cremer og besøg hos kosmetologer hjalp ikke. Men et besøg hos hudlægen åbnede hendes øjene for, at det også er muligt at påvirke hudens udseende indefra. Den rigtige kost og præparater forbedrede Julies hud drastisk.

Flere år senere, under et studieophold i Seattle, opdagede Julie og Alexander kollagentilskud, som en naturlig måde at optimere hudens glød og fasthed. Tilskuddene var meget populære i USA, men herhjemme var udvalget småt – og ingen af de tilgængelige tilskud levede op til deres krav om dokumentation og bæredygtighed. Derfor satte de sig for at udvikle deres eget klinisk testede og bæredygtighedscertificerede kollagentilskud.

I dag er Nutrinic en af Danmarks førende kollagenbrands og vores kollagentilskud bruges dagligt af 1.000-vis af kvinder til at få den hud, de drømmer om.

"Det gode kollagen pulver"
"Virkelig troværdige i måden, de nørder kollagen på"
"Lav molekylevægt og høj biotilgængelighed"
"...blandt de mest effektive og rene på markedet"
Vinder af Danish Beauty Award 2021
"Jeg er meget overrasket over hvor meget jeg har kunne se resultater"

Derfor adskiller vores produkter sig fra andre kosttilskud

Bæredygtighed

Ansvarlig produktion

Som virksomhed mener vi, at vi har et ansvar for at gøre vores produkter så bæredygtige som muligt. Det gennemsyrer vores beslutninger og vi arbejder med relevante miljøcertificeringer og standarder.

Når vi udvikler nye produkter er det altid med det mål for øje at få den optimale balance mellem kvalitet og bæredygtighed.

Kvalitet

Kun det bedste er godt nok

Vi udvikler kun nye produkter, hvis vi kan gøre det bedre, end dem der allerede er på markedet hvad angår effektivitet og bæredygtighed. Vi bakker vores påstande op med certificeringer og kliniske tests.

Vi har strenge kvalitetskrav og arbejder med uafhængige tredjeparter for at sikre kvaliteten. F.eks. er vores interne grænseværdier for tungemetaller strengere end loven foreskriver.

Kundeservice

Troværdig vejledning

Vi forstår, at kosttilskudsbranchen kan være lidt af en jungle at gennemskue for forbrugerne hvad angår løfter, kvalitet og bæredygtighed. Derfor er det vigtigt for os, at give dig ærlig, venlig og personlig vejledning – også hvis det betyder, at vores produkt måske ikke er det helt rigtige i din situation.

Vores kosttilskud

  Kurv Luk
  Din kurve er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode
   Menu
   Luk

   Kontakt os

   Email: info@nutrinic.dk
   Tlf: 22 38 38 78 (hverdage 09-15)

   Nutrinic ApS
   Andkærvej 17
   7100 Vejle
   CVR: 41598093

   (vi bestræber at svare på henvendelser indenfor 24 timer)

   Luk