🎉 Kollagen+ er nomineret til Danish Beauty Award 🎉

Nutrinic

Forandring, velvære og skønhed kommer indefra

Vi mener at velvære og skønhed kommer indefra. For når kroppen er i balance indeni, føler man sig også godt tilpas udenpå. Vi udvælger og bruger kun klinisk dokumenteret og bæredygtige råvare, så du kan være sikker på at vores produkter både er gode for kroppen og gode miljøet. Vores kosttilskud påvirker din krop og hud indefra, så du kan føle dig godt tilpas udenpå.

Selvom vi er et nyt brand har vi sammen med vores udviklings- og produktionspartnere mange års erfaring fra branchen. Vores første tilskud er et kollagentilskud, som hedder Kollagen+.

Kontakt

Nutrinic ApS
info@nutrinic.dk
Øster Parkvej 2
8270 Højbjerg
CVR: 41598093

Bæredygtighed

Verdens eneste ASC-certificerede kollagen

I Nutrinic er vi stolte af, at vores Kollagen-pulver stammer fra verdens eneste ASC-certificerede kollagenproduktion. Kollagen+ fremstilles udelukkende af overskudsproduktion fra bæredygtigt fiskeopdræt.


Aquaculture Stewardship Council (ASC) er en uafhængig, international non-profit organisation, der administrerer verdens førende certificerings- og mærkningsprogram for ansvarlig akvakultur.

ASC stiller strenge dokumentations- og kvalitetskrav til ASC-certificerede produkter. Det lille ASC-mærkat er din sikkerhed for at produktet er bæredygtigt fremstillet med respekt for miljø, dyr og mennesker.

Verdensnaturfonden (WWF) anbefaler ASC-certificerede produkter, hvis du vil vælge ansvarligt opdrættet fisk og skaldyr.
bubble