Kundeservice: 22 38 38 78

Chiagrød med mango og kollagen

Vi elsker chiagrød hele året, og i denne version er den dejlig sommerlig med en lækker mango-topping.

Ingredienser (2 personer)

  • 1-2 breve Kollagen+
  • 1 dl (plante)mælk
  • 2 dl skyr/yoghurt
  • Lidt citronsaft og skal
  • Et nip vaniljepulver
  • 2 spsk chiafrø
  • Topping: Brombær, hakkede mandler og frisk mynte.

Mango topping:

  • 300 g (frossen) mango
  • 1 tsk vaniljepulver

Tip: Det kunne også være lækkert med en rabarber-kompot eller jordbærgrød som topping.

Sådan gør du

  1. Start med at opløse Kollagen+ i mælk
  2. Tilsæt derefter skyr/yoghurt og rør det grundigt sammen. Smag til med citronsaft og skal, samt vanilje.
  3. Tilsæt chiafrø og rør rundt. Hvis du skal spise din chiagrød med det samme, så kan du tilsætte lidt ekstra – og lade den stå et øjeblik så chiafrøene bliver lidt blødere. Hvis du forbereder chiagrøden dagen i forvejen, så kan du nøjes med den angivne mængde. Hvis den bliver for tyk, kan du tilsætte lidt ekstra skyr/yoghurt inden servering.
  4. Mangotopping laves ved at blende mango og vaniljepulver til en smooth-konsistens, hvis konsistensen bliver for tynd kan du evt. supplere med banan.
  5. Server den kolde grød i 2 serveringsglas og fordel mango over. Du kan evt. fordele grød og mango skiftevis i flere lag for lettere at kunne få lidt af begge smage i hver bid. Server med lidt frisk frugt/bær og lidt nødder.
    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk