Tip: Hvis dadlerne er hårde, kan du hælde kogende vand over.
Ingredienser (15 stk)
- 3 modne bananer (380 g)
- 4 æg
- 125 g. friske dadler uden sten
- 1 spsk olie/smør
- 20 g Kollagen Pure
- 1 spsk peanutbutter
- 0,5 tsk vanillepulver
- 1 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 70 g mandelmel
- 35 g mørk chokolade
- Olie til formen
Topping:
- 50 g mørk chokolade
- 35 g usaltede pistacienødder
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
- Start med at blende banan, æg, dadler (husk at fjerne stenene), olie, kollagenpulver, peanutbutter, vaniljepulver, bagepulver, salt og mandelmel.
- Rør grofthakket mørk chokolade i dejen.
- Smør muffinsforme med fedtstof, og placer dejen i formene (15 stk)
- Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
- Hvis de skal spises med det samme, kan du blot smelte chokolade ved at placere lidt på hver af de lune muffins, så det smelter. Ellers kan du smelte chokolade over vandbad. Det er bedst først at putte chokolade på, når de skal spises. Hvis du ønsker at fryse et par stykker ned, så er det bedst at undlade chokolade på disse.
- Pynt med hakket pistacie.