Kundeservice: 22 38 38 78

Ved du hvor dit kollagen kommer fra?

Vidste du at kollagen kan komme fra flere forskellige kilder, og at det har stor betydning for både produktkvalitet og klimabelastning?

Det er ikke ligemeget hvor du får dit kollagen fra. Der kan nemlig være store kvalitets og miljømæssige forskelle på kollagentilskud. De fleste producenter kan kun spore deres produkter tilbage til deres forarbejdningsanlæg, men har ingen kontrol over hvordan og hvor deres kollagen præcist stammer fra. Undersøgelser af kollagen fra vildtfanget fisk har for eksemplet vist spor af tungmetaller og anden forurening.

De to mest almindelige kollagenkilder i tilskud er kvæg (bovine) og fisk (marine). Der er flere forskelle på de to kilder, som vi har skrevet mere om i et andet indlæg. Her er to af grundende til, at vi kun benytter os af marine kollagen:

 1. Kollagen fra fisk har høj optagelighed
 2. Fiskeproduktion belaster klimaet mindre end kvægproduktion

Kvaliteten afhænger af forhold og næringsstoffer

Men kilden er ikke det eneste der har betydning for kvaliteten. Som med alle fødevarer har de forhold, som kilden har levet under, stor betydning for renheden og effektivteten af slutproduktet. Får dyrerne ikke de rigtige næringsstoffer bliver kvaliteten af slutproduktet forringet.

Vores producent anvender kun bæredygtigt kvalitetsfoder fra GMO-fri kilder. Kvaliteten af fiskefoderet kontrolleres og godkendes af ASC. Det sikrer at vores kollagenpeptider altid er af højeste kvalitet.

Hos vildtfanget saltvandsfisk og landdyr vil kvaliteten afhænge af blandt andet vejrforhold, årstid, fangssted og hvilket foder fisken har fået. Derfor kan kvaliteten af slutproduktet variere fra gang til gang.

Vælg kollagen med omtanke for miljøet

Der er stor forskel på produktionmetoder og kvaliteten af forskellige kollagentilskud. Derfor er det vigtigt, at du vælger et produkt fra en fuldt sporbar og kvalitetskontrolleret kilde.

Den ferskvandsfisk (single source collagen), som Nutrinic benytter, lever i et fuldt kontrolleret, sporbart og stabilt miljø. Det gør, at næringsværdi og kvalitet er den samme fra produktion til produktion. Faktisk stammer vores kollagenpeptider fra verdens eneste ASC-certificerede produktion. Samtlige led i produktionen er strengt kontrolleret og fuldt sportbart gennem det omfattende ASC-certificeringsprogram. Det garanterer fuld gennemsigtighed fra opdræt til endeligt produkt og er din garanti for at kollagenpeptiderne opfylder ASCs høje kvalitets- og miljøkrav.

  Kurv Luk
  Din kurve er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode
   Menu
   Luk