Kundeservice: 22 38 38 78

Hvad er kollagen pulver godt for?

Kollagen er det protein, der holder vores hud fast, spændstig og rynkefri. Kroppen producere det selv, men med alderen falder produktionen med rynker og slap hud til følge. Kollagenpulver er en populær måde at supplere kroppens egen produktion og derved reducere hudens synlige aldringstegn.

Hvorfor virker kollagenpulver?

Allerede fra 25-årsalderen falder kroppens naturlige kollagenproduktion med 1-2% om året, og denne process bliver fremskyndet med alderen. Med tiden falder produktionen så meget, at huden ikke længere kan holde huden ligeså stram og spændstig, som tidligere. Heldigvis er det muligt for kroppen at optage kollagen udefra gennem fordøjelsessystemet. Enten fra kollagenrige fødevare eller via et tilskud.

Gennem fordøjelsessystemet bliver kollagenproteinet nedbrudt i mindre aminosyrekæder, kaldet peptider, og enkelte aminosyrer. Disse er små nok til at passere over i blodbanerne, som kroppen kan bruge.

I modsætning til det kollagen, du kan få fra mad, så er kollagenpulver allerede spaltet i små peptider. Det sikrer at mest muligt kollagen finder vej gennem fordøjelsessystemet og bliver optaget i kroppen.

Hvilken type kollagenpulver er bedst?

Vi anbefaler marine kollagen, hvis du gerne vil have færre rynker og en mere fast og spændstig hud. Det skyldes at marine kollagen har høj optagelighed og består af type-1 kollagen, som er den mest almindelige type i huden. Hvis du vil vide mere om marine kollagen, så læs mere i vores sammenligning af marine og bovine kollagen.

Men kilden til kollagenet er ikke det eneste du skal kigge efter. Der kan nemlig være stor forskel på kvaliteten alt efter art, produktionsmetode osv. For at hjælpe dig med at vælge har skrevet en guide til hvordan du vælger det rigtige kollagentilskud.

  Kurv Luk
  Din kurve er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode
   Menu
   Luk