🎉 Kollagen+ er nomineret til Danish Beauty Award 🎉

Studier med kollagenpulver

Kollagenpeptiderne fra Kollagen+ (ECOllagen®) er blevet klinisk testet på 50 raske kvinder i alderen 45-60 år. Kvinderne blev i 12 uger enten behandlet med kollagen eller placebo. Der blev løbende foretaget test af hudkvaliteten på deltagerne. Læs mere om resultaterne herunder.
Publiceret klinisk studie med Nutrinic Kollagenpeptider

Resultater efter 12-ugers brug

15%

Færre rynker

22%

mere elastisk hud

26%

Fastere hud

23%

Mere glød

Kilde: Journal of Cosmetic Dermatology A Randomized, Triple‐Blind, Placebo‐Controlled, Parallel Study to Evaluate the Efficacy of a Freshwater Marine Collagen on Skin Wrinkles and Elasticity

Om Undersøgelsen

Kollagenpeptiderne fra Kollagen+ (ECOllagen®) er blevet klinisk testet på 50 raske kvinder i alderen 45-60 år. Kvinderne fik i 12 uger enten 10g kollagen eller placebo dagligt. Der blev løbende foretaget hudtest på deltagerne. Nærmere bestemt vurderede forskerne i dette randomiserede, dobbeltblinde, placebokontrollerede kliniske undersøgelse:

1. sikkerheden ved forbrug af ECOllagen®
2. ECOllagen's® virkning på rynker, hudelasticitet, fasthed og glød

Studiet er publiceret i det anerkendte videnskabelige tidsskrift Journal of Cosmetic Dermatology og kan findes her: A Randomized, Triple‐Blind, Placebo‐Controlled, Parallel Study to Evaluate the Efficacy of a Freshwater Marine Collagen on Skin Wrinkles and Elasticity

Resultater af undersøgelsen

Alle deltageres forbedringer blev løbende evalueret. Deltagerne rapporterede om markante forbedringer ved afslutningen sammenlignet med begyndelsen af studiet i rynkedybde, elasticitet, fasthed og glød. I alle vurderinger rapporterede deltagerne, der blev behandlet med ECOllagen®, konsekvent større forbedringer sammenlignet med dem med placebo.

Resultaterne fra undersøgelsen er generelt højere end andre kliniske undersøgelser med lignende ingredienser. En forklaring på dette er at ECOllagen® har særligt høje niveauer af de to aminosyrer prolin og hydroxyprolin. Disse aminosyrer er særligt vigtige for kollagens styrke. 

Bemærk at resultaterne ikke er direkte sammenlignelige med Kollagen+, da indholdet af kollagen afviger, og der desuden er tilsat C-vitamin og zink, som er kendt for at bidrage til at omsætte og styrke kollagenproduktionen. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen. Zink bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle. Alt i alt består en dosis Kollagen+ af 5g kollagen, 80mg C-vitamin og 5mg zink.

Er den optimale dosis 5g eller 10g kollagen?

I lang tid har det været standard at bruge en dosis på 10g i kliniske forsøg med kollagen. Der er dog lavet flere kliniske forsøg med forskellige dagsdoser af kollagen. Disse studier tyder på at det ikke gør nogen afgørende forskel på effektivteten (i forhold til huden) om man benytter 5g eller 10g. Det har fået førende kollageneksperter til at anbefale en dagsdosis på 5g fremfor 10g. Det er disse resultater og anbefaling vi læner os op af, når vi har valgt at 5g kollagen i vores doseringsbrev.

Hvad er et randomiseret, dobbeltblind og placebokontrolleret studie?

Når et studie er randomiseret betyder det at testpersonerne er tilfældigt udvalgt og placeret i kontrolgrupper. I et placebokontrolleret studie får den ene gruppe det aktive stof, og den anden gruppe et placeboprodukt.

Når et forsøg er dobbeltblindet betyder det at hverken deltagerne eller dem der udfører studiet ved hvem der får det aktive stof, og hvem der får placebo.

Fordi deltagerne ikke ved om de får det aktive stof eller placebo bliver resultaterne ikke farvet af deres egen forestilling om stoffets virkning. Og fordi dem der udfører forsøget heller ikke ved det, kan de ikke påvirke deltagerne med deres holdning eller antyde over for dem hvilket stof de får.

Har du lyst til at prøve Kollagen+?

Reducerer dybden af rynker og øger hudens fasthed og glød indefra. Klinisk dokumenteret, bæredygtigt fremstillet.
bubble