Sunde bananvafler – Vafler med kollagen
Ingredienser (2 personer)
- 3 bananer
- 2æg
- 1 tsk bagepulver
- 0,5-1 tsk vanille
- 0,5 tsk kanel (evt. mere)
- En knivspids salt
- 3 spsk havremælk (eller anden type mælk)
- skallen fra 1/2 økologisk citron
- skallen fra 1/2 økologisk appelsin
- Ca. 100 g mel
- 20 g Kollagen Pure
- Fedtstof til vaffeljernet
- Topping: Yoghurt, mandler, kokosflager, hindbær, blåbær, ananaskirsebær
Sådan gør du
Tænd dit vaffeljern
Blend dejen i en blender eller foodprocessor.
Fordel fedtstof på vaffeljernet, brug evt. en på spray eller brug lidt papir til at få det fordelt udover det hele.
Kom dej i vaffeljernet og lad dem bage 3-4 minutter til de er lysebrune.
Lad dem køle af på en rist, så bliver de ikke lige så bløde, som hvis de stables ovenpå hinanden.
Serveres med lige det du har lyst til.