Kundeservice: 22 38 38 78

Sunde bananvafler – Vafler med kollagen

Bananvafler – Som er både bløde og sprøde. I vores optik er det virkelig en morgenmad, som er lidt luksuriøst, men som ikke tager særlig lang tid at lave. Vi plejer at lave en stor portion, så kan man spise dem henover et par dage. De smager godt både lune, men også kolde. Det fungerer godt at skifte krydderierne i vaflerne ud fra gang til gang fx. ved at bruge kanel, kardemomme, vanille eller skrue op for smagen ved at bruge skallen fra fx. citrusfrugter. Vi vil elske at se hvilke versioner i finder på derhjemme.

Sunde bananvafler – Vafler med kollagen

Ingredienser (2 personer)

  • 3 bananer
  • 2æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5-1 tsk vanille
  • 0,5 tsk kanel (evt. mere)
  • En knivspids salt
  • 3 spsk havremælk (eller anden type mælk)
  • skallen fra 1/2 økologisk citron
  • skallen fra 1/2 økologisk appelsin
  • Ca. 100 g mel 
  • 20 g Kollagen Pure 
  • Fedtstof til vaffeljernet
  • Topping: Yoghurt, mandler, kokosflager, hindbær, blåbær, ananaskirsebær

Sådan gør du

Tænd dit vaffeljern
Blend dejen i en blender eller foodprocessor.
Fordel fedtstof på vaffeljernet, brug evt. en på spray eller brug lidt papir til at få det fordelt udover det hele.
Kom dej i vaffeljernet og lad dem bage 3-4 minutter til de er lysebrune.
Lad dem køle af på en rist, så bliver de ikke lige så bløde, som hvis de stables ovenpå hinanden. 
Serveres med lige det du har lyst til.

    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk