Kundeservice: 22 38 38 78

Spinat kollagen pandekager med laks

Spinat-kollagen pandekager med laks. Disse pandekager er virkelig lækre svampede – og fyldt med gode power ingredienser. De er høje på protein fra både æg, mælk og kollagen – og indeholder også det gode fedt fra æg, fisk og avocado. Den svampede konsistens skyldes at de er tilsat fiberhusk og bagepulver, det gør dem virkelig “fluffy”.

Spinat-kollagen pandekager med laks

De egner sig godt i madpakken – og kan sagtens spises af børn. Vi er sikre på at de grønne pandekager vil imponere et børnehavebarn hvis de bliver solgt ind med kreativitet.
Hvis du ønsker at pandekagerne skal være tyndere, så kan man undlade bagepulveret samt tilføje ekstra mel i stedet for fiberhusk.

TIP: tilsæt krydderier eller krydderurter for at give dem et ekstra twist. Det kunne være chiliflager, hvidløgspulver, spidskommen eller oregano.


Ingredienser (2-3 personer)

  • 4 æg
  • 100 g spinat
  • 2 dl plante(mælk)
  • 20 g Kollagen Pure
  • 1 spsk fiberhusk 
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 150 g fuldkornsrismel 
  • 0.5 tsk salt
  • Fedtstof til stegning
  • Topping: laks, avocado, feld salat, forårsløg og citron


Sådan gør du

Blend dejen i en blender eller foodprocessor
Fordel fedtstof på en varm pande.
Alt efter hvor store pandekager du ønsker, kan du tage fx. en grydeske eller suppeske til at lave pandekagerne lige store. 
Bag pandekagerne så de er gyldne og lækre.
Serveres med lige det du har lyst til.

    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk