Spinat-kollagen pandekager med laks
De egner sig godt i madpakken – og kan sagtens spises af børn. Vi er sikre på at de grønne pandekager vil imponere et børnehavebarn hvis de bliver solgt ind med kreativitet.
Hvis du ønsker at pandekagerne skal være tyndere, så kan man undlade bagepulveret samt tilføje ekstra mel i stedet for fiberhusk.
TIP: tilsæt krydderier eller krydderurter for at give dem et ekstra twist. Det kunne være chiliflager, hvidløgspulver, spidskommen eller oregano.
Ingredienser (2-3 personer)
- 4 æg
- 100 g spinat
- 2 dl plante(mælk)
- 20 g Kollagen Pure
- 1 spsk fiberhusk
- 0,5 tsk bagepulver
- 150 g fuldkornsrismel
- 0.5 tsk salt
- Fedtstof til stegning
- Topping: laks, avocado, feld salat, forårsløg og citron
Sådan gør du
Blend dejen i en blender eller foodprocessor
Fordel fedtstof på en varm pande.
Alt efter hvor store pandekager du ønsker, kan du tage fx. en grydeske eller suppeske til at lave pandekagerne lige store.
Bag pandekagerne så de er gyldne og lækre.
Serveres med lige det du har lyst til.