Kundeservice: 22 38 38 78

Rød spidskålssalat

Denne smukke salat er perfekt til efterår og vinter. En frisk rødkålssalat er også skøn på et julebord, her kan du undlade ferskner og blommer og i stedet servere med granatæblekerner. Denne salat har relativt meget frugt tilsat, så du kan også vælge at undlade noget, men vi synes det klæder kålen rigtig godt med noget syre fra frugten, men du kan vælge det ud, som du bedst kan lide og tilpasse sæsonen.

Ingredienser:

  • 400 g rød spidskål (eller rødkål)
  • 2 appelsiner 
  • 2 ferskner 
  • 2 blommer 
  • 30 g brombær 
  • 30 g blåbær 
  • 30 g valnødder eller pecannødder
Citrus-appelsin dressing
  • Saften fra ½ appelsin 
  • Saften fra ½ citron 
  • 1 spsk akaciehonning 
  • 0,5 spsk olivenolie 
  • Salt og peber

Sådan gør du:

1. Start med at snitte den røde spidskål så fint som du kan. (Du kan eventuelt bruge et mandolinjern) Fordel på serveringsfadet.
2. Skræl appelsinen og skær den i tern.
3. Ferskner og blommer skæres i skiver uden stenen.
4. Pynt salaten med brombær, blåbær og valnødder.
5. Hæld citrus-appelsin dressingen over.

    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk