Kundeservice: 22 38 38 78

Quinoa-salat med kirsebær

En quinoasalat med sommerlig kombination. Den kan både spises som et måltid eller som tilbehør til grillmad. Den er sprængfyldt af powerfulde ingredienser; quinoa som blandt andet har et højt indhold af protein og kostfibre samt forskellige vitaminer og mineraler. Avocado som giver os lidt af det ‘sunde’ fedt, gode kostfibre – og blandt andet C, K, E og B vitaminer – og mineraler.

Quinoa-salat med kirsebær

Vi elsker salater som kombinerer både frugt og grønt- især om sommeren hvor der er så meget ekstra smag i det danske udvalg.

Ingredienser

  • 2 dl quinoa
  • 10 kirsebær uden sten
  • 1 avocado
  • 200 g dansk agurk
  • 50 g feld salat
  • 100 g edamame bønner
  • Citronsaft
  • Lidt god olivenolie
  • Salt & peber
  • Evt. Balsamico dressing
  • Topping: 30 g saltmandler eller pinjekerner

Sådan gør du

Kog quinoa efter anvisningen og lad det køle af.
Det er nemmest hvis du først blander quinoa, agurk i tern, salat og edamame bønner – og derefter topper med halve kirsebær (husk at tage stenene ud), avocado og evt nødder/kerner.
Du kan servere med en balsamico dressing eller blot presse lidt citronsaft, olivenolie og salt/peber over – dét fungerer altid!

    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk