Kundeservice: 22 38 38 78

PFAS: Nutrinic® Kollagen er sikkert at indtage

Vi har fået utroligt mange spørgsmål angående PFAS – og om vores kollagen er sikkert at indtage. Vi tager vores produktsikkerhed meget alvorligt, og derfor har vi selvfølgelig fået testet vores kollagen for PFAS. Testen viser, at vores kollagen er sikkert at indtage.

Til at teste vores kollagen har vi fået hjælp af Eurofins, som er en af de førende uafhængige laboratorier til kvalitetssikring.

Vi har anvendt en specifikationsgrænse på 0,05 ng/g. hvilket er meget lavere end de officielle grænseværdier i fødevarer. Testen fra Eurofins viser, at indholdet af PFAS i vores kollagen er under 0,05 ng/g.

Til sammenligning er de officielle grænseværdier for fisk 9,1 ng/g og 0,1 ng/g for drikkevand. Vores specifikationsgrænse er med andre ord 182 gange mindre end grænseværdien for fisk og dobbelt så lav som drikkevand.

De officielle grænseværdier er dem, som de Europæiske fødevaremyndigheder anser som sikre at indtage.

Så vidt vi ved, er vi det eneste danske kollagenbrand, som har fået vores kollagen testet for PFAS. Det er ikke et myndighedskrav at teste kollagen for PFAS, men vi synes det er vigtigt, da du som forbruger ellers ikke har mulighed for at kontrollere os som producent.

PFAS er kun en lille del af vores omfattende kvalitetskontrol

Udover PFAS får vi også testet vores produkter for tungmetaller og anden forurening. Faktisk anvender vi også for tungmetaller lavere specifikationsgrænser end loven normalt foreskriver. Ligesom vi gør med PFAS.

Der er i ingen af vores test detekteret spor af tungmetaller.

Verdens eneste ASC-miljøcertificerede kollagenproduktion

Vores kollagen er det eneste kollagentilskud på det danske marked med den anerkendte ASC-miljøcertificering. Det betyder, at vi kan dokumentere at vores kollagen er fremstillet med respekt for miljø og dyrevelfærd. Hele vejen fra fangststed til det endelige produkt.

Der er blandt andet krav til fiskenes velfærd, vandmiljø samt ansvar for den omkringliggende natur og vilde bestand.

ASC er det førende certificeringsprogram for ansvarlig akvakultur, og anbefales blandt andet af Verdensnaturfonden WWF på grund af certificeringens høje krav til miljø og dyrevelfærd. Det lille ASC-mærkat er med andre ord garanti for bæredygtig og etisk produktion.

  Kurv Luk
  Din kurve er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode
   Menu
   Luk