Kundeservice: 22 38 38 78

Nutrinic lancerer nyt 100% vegansk kollagen-boostende kosttilskud på World Vegan Day

Efter mere end et halvt års udvikling kan Nutrinic nu endelig løfte sløret for deres nye veganske kollagen-booster, der med sine klinisk dokumenterede ingredienser er et godt alternativ til animalske kollagentilskud. Produktet lanceres d. 1. november 2021 på World Vegan Day.

Kollagen Essentails er et basistilskud specielt udviklet til vegetarer og veganere, der ønsker et alternativ til kollagenpulver. Essentials indeholder ikke kollagen, men derimod næringstoffer, der hjælper kroppen med at bevare en smuk hud, glansfyldt hår og smukke negle.

Booster kroppens kollagenproduktion. Klinisk dokumenteret.

Hovedingrediensen i Essentials er det unikke Centevita®-planteekstrakt (centella asiatica), der stimulerer udviklingen af fibroblasterne (hudens kollagendannede celler). Et klinisk studie med Centevita® viste 98% øget hudelasticitet hos deltagerne efter kun 12 ugers brug!

Udover Centevita® indeholder Essentials også det daglige anbefalede indtag af D-vitamin, C-vitamin, biotin og selen. Kollagen Essentials bidrager til følgende:

Smuk hud, glansfyldt hår og flotte negle

 • Centevita® (centella asiatica) stimulerer udviklingen af fibroblasterne, der er de kollagenproducerende celler i underhuden.
 • C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal hud.
 • Biotin bidrager til at vedligeholde normal hud og hår.
 • Selen bidrager til at vedligeholde normal hår og negle.

Vedligeholder knogler og brusk

 • C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normale knogler og brusk.
 • D-vitamin bidrager til at vedligeholde normale muskler, knogler og tænder.

Beskytter celler mod oxidativt stress med antioxidanter

 • C-vitamin og Selen bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
 • D-vitamin, C-vitamin og Selen bidrager til immunsystemets normale funktion.
 • D-vitamin spiller en rolle i celledelingsprocessen.

Findes der vegansk kollagen?

Kollagen er et animalsk protein, som ikke kan fås fra plantebaserede kilder. Derfor er det ikke muligt for veganere at få kollagen fra naturlige kilder. Til gengæld er der flere næringsstoffer, som har betydning for kroppens egen evne til at producere kollagen. Ikke mindst C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal hud, knogler og brusk.

Derfor er Essentials perfekt vegansk alternativ til kollagenpulver – eller som supplement, hvis du har brug for et ekstra boost til hud, hår og negle.

Vegansk kollagen-booster certificeret af Dansk Vegetarisk Forening med det Grønne Hjerte.

Essentials er det første kollagenalternativ, der er certificeret af Dansk Vegetarisk Forening med det Grønne Hjerte. Det er 100% vegansk,GMO- og allergenfri. Den grønne farve og bladene er symbol på et grønt og miljøvenligt valg. Hjertet er et symbol på kærlighed for dyr, mennesker og planeten.

Læs mere og shop Vegan Kollagen Essentials her.

  Kurv Luk
  Din kurve er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode
   Menu
   Luk