Kundeservice: 22 38 38 78

Kollagenkage: 3-lags chokobidder

Det er næsten ikke til at forstå, at denne opskrift ikke indeholder raffineret tilsat sukker. Det er fascinerende at man kan bage noget som smager så lækkert ved at bruge den naturlige sødme fra dadlerne. Selvfølgelig indeholder kagen stadig en mængde kalorier, men vi mener nu alligevel at den kan nydes med god samvittighed. Vi har lagt op til at denne kages laves i en lille form, for vi ved at laver man en stor kage, så forsvinder den på mystisk vis! 🙂

Kollagenkage: 3-lags chokobidder

Kagen her skal ikke bages og den kan derfor hurtigt laves. Du kan variere karamellaget hvis du ønsker, og fx. tilsætte lidt kanel, citrusskal, eller rom-essens for at give kagen en anden smag.*

Ingredienser

Bund

  • 100 g dadler
  • 100 g mandler

Karamel-lag

  • 100 g dadler
  • 0.5 tsk kokosolie
  • 1 spsk nøddesmør fx. mandel eller peanutbutter.
  • 0.5 tsk vanillepulver
  • 10 g Kollagen Pure
  • evt. lidt kogende vand (alt efter hvor tørre dadlerne er)

Overtræk og topping

  • 50 g mørk chokolade
  • 9 valnødder
  • Evt. en snert havssalt og citronskal

Sådan gør du

Blend mandler I en minihakker.
Udsten dadlerne og blend dem sammen med mandlerne. Tag et skærebræt eller en lille firkantet form. Kom bagepapir på.
Form massen sammen og placer den i formen – Ca. 1 cm. høj. Tryk med dine hænder. Sæt på køl mens du laver du det næste lag.
Det karamelligende lag laver du ved at blende dadler, kokosolie, nøddesmør, vanillepulver og kollagenpulver.
Hvis massen er lidt for hård eller usammenhængende, så tilsæt lidt kogende vand.
Når du har en ensartet masse fordeler du det jævnt over bunden og trykker det godt sammen.
Sæt på køl.
Smelt chokolade over vandbad og fordel på kagen. Pynt kagen med hele valnødder og sæt på køl.
Når chokoladen er størknet kan du skære den i passende stykker.
Opbevar på køl i en tæt beholder, hvis den ikke skal spises med det samme.

    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk