Kundeservice: 22 38 38 78

Kollagen+ vinder årets inner-beauty produkt ved Danish Beauty Awards 2021

Kollagen+ vinder prisen for årets inner-beauty produkt ved Danish Beauty Award 2021 og understreger dermed sin position som en af Danmarks bedste kollagentilskud.

Første gang blev lykkens gang for Nutrinic, da Danish Beauty Award 2021 løb af stablen i Tivoli Congresscenter. På en festlig aften lykkedes det nemlig Nutrinic at hive prisen hjem for årets inner-beauty produkt med Kollagen+. Det skete foran et stærkt felt af nominerede, og med en flot begrundelse fra dommerpanelet bestående af eksperter i kosmetikbranchen. Dommerne har personligt testet og afprøvet produkterne i flere måneder inden prisuddelingen.

Prisen blev uddelt af læge Søs Wollesen, der også var en del af dommerpanelet. Som begrundelse for valgte af Kollagen+ som årets inner-beauty produkt sagde hun:

“Collagen er en af de mest hypede ingredienser for tiden, og det med rette. Kollagen hjælper til at holde din hud elastisk, fast og fyldig. Nutrinic Kollagen+ er det første danske collagentilskud, der er ASC-miljøcertificeret. Og så er det tilmed nemt at bruge: portionspakkede dagsdoser med den optimale mængde kollagen i letopløseligt pulver. De hydroliserede collagenpeptider fra ferskvandsfisk er letoptagelige og giver huden fornyet styrke. Værsgo at drik.”

Dokumentation og bæredygtighedscertificering giver forbrugerne tryghed

Kollagen+ har vist vejen for fremtidens kosttilskud med sit fokus på dokumentation og bæredygtig fremstillingsprocesser, der er fuld sporbar. Det sikrer at forbrugerne kan være trygge ved, at de får høj kosttilskud af høj kvalitet.

Yngste prisvinder ved Danish Beauty Award

Nutrinic blev grundlagt i 2020, og Kollagen+ har kun været på markedet siden midten af september 2020, og var derfor det yngste brand til at vinde en statuette ved prisuddelingen.

I alt blev 35 statuetter uddelt til årets bedste skønhedsprodukter i forskellige kategorier.

  Kurv Luk
  Din kurve er tomGå til shop
   Beregn fragt
   Anvend rabatkode
   Menu
   Luk