Ingredienser (1 person)
- 1 dl kærnemælk
- 2 dl skyr (du kan også bruge vaniljeskyr)
- Lidt citronsaft og skal
- Et nip vaniljepulver
- 2 spsk chiafrø
- 1 brev Kollagen+ eller 5g Kollagen Pure
- Topping: Jordbær, brombær, hakkede mandler, kokosflager og frisk mynte
Sådan gør du
Pisk kærnemælk og kollagenpulver sammen.
Tilsæt derefter skyr og rør det grundigt sammen. Hvis du bruger vaniljeskyr kan du spare lidt på vaniljepulveret. Smag til med citronsaft og skal, samt vanilje.
Tilsæt chiafrø og rør rundt. Hvis du skal spise din chiagrød med det samme, så kan du tilsætte lidt ekstra – og lade den stå et øjeblik så chiafrøene bliver lidt blødere. Hvis du forbereder chiagrøden dagen i forvejen, så kan du nøjes med den angivne mængde. Hvis den bliver for tyk, kan du tilsætte lidt ekstra skyr/yoghurt inden servering.
Server den kolde grød med frisk frugt/bær samt lidt der giver knas fx nødder og kokosflager.