Ingredienser:
- 250 g dadler
- 3 økologiske æg
- 0,5 spsk olie
- 0,5 dl vand
- 125 g mandelmel
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk mandelaroma
- 1 tsk vanillepulver
- 10 g Kollagen Pure
Topping:
- 40 g mørk (sukkerfri) chokolade
- 200 g jordbær
- 20 g granatæblekerner
- Hindbær
- Mynte
Sådan gør du:
1. Start med at fjerne stenene fra dadlerne.
2. Blend dadler, æg, olie, mandelaroma og vand i en blender eller foodprocessor.
3. Tilsæt de tørre ingredienser.
4. Kom dejen i en tærteform med bagepapir ca. 20cm
5. Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader ca. 22-27 min. (obs. bagetider er altid vejledende)
6. Den mørke chokolade kan du putte på lige når den kommer ud af ovnen så den smelter, eller du kan smelte det over vandbad.
7. Pynt kagen med jordbær, granatæble og mynte.