Jordbær kollagen-koldskål
Vi har tilsat vores Kollagen+ til koldskålen, hvilket giver en lækker smag af citron.
Tip: Det er især kammerjunkerne som hæver kalorie-og fedtindholdet i den klassiske koldskål. Du kan derfor bruge nødder eller granola som “knas”, hvis du vil holde kalorieindholdet nede.
Ingredienser (1-2 personer)
- 1-2 breve Kollagen+
- 1 dl kærnemælk
- 2 dl vaniljeskyr
- 100 g friske danske jordbær
- Lidt citronsaft og skal
- Evt. vaniljepulver
- Topping: Jordbær, banan, cashewnødder, kakaonibs og citronskal
Sådan gør du
Blend kollagenpulver, kærnemælk, skyr og skyllede danske jordbær – til det har en ensartet masse.
Smag til med citron.
Hvis du synes den er for syrlig, så kan du tilføje lidt ekstra vanilje, sukker eller honning
.Pynt din koldskål som du har lyst til med frisk frugt, bær, nødder, chokolade og/eller kakaonibs.