Ingredienser
Cookies
- 100 g blødt smør
- 125 g sukker
- 125 g brun farin
- 2 tsk. vaniljesukker
- 2 æg
- 100 g peanutbutter
- 250 g hvedemel
- 20 g Kollagen Pure
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. groft salt
- ½ tsk. bagepulver
Daim is
- 2 dl kondenseret mælk
- 4 dl piskefløde
- 2 stk. daim
- 2 breve Kollagen +
Topping
- 100 g smeltet mørk chokolade
- frysetørret hindbær
Sådan gør du
Cookies
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Kom smør, sukker, brun farin, peanutbutter, Kollagen Pure og æg i en skål og pisk det sammen.
- Bland hvedemel, bagepulver, natron, vaniljesukker og salt i en anden skål og sigt det i dejen Rør det hele godt sammen.
- Form omkring 30 kugler på ca. 25-30 gram hver, og fordel dem på tre bageplader beklædt med bagepapir med god afstand imellem.
- Bag én plade ad gangen i ca. 10 minutter eller til de er gyldne (de skal være lidt bløde når du tager dem ud). Lad dem køle helt af inden du fylder dem med isen.
Daim is
- Hak daim groft.
- Kom piskefløde, kondenseret mælk og kollagen+ i en skål og pisk til du får en fluffy, cremet konsistens.
- Vend forsigtigt grofthakket daim i skålen.
Sandwich-is
- Kom en god klat af din is-masse på halvdelen af dine cookies og placer forsigtigt den anden cookie ovenpå, så du får en sandwich.
- Stil dine sandwich-is på køl og frys dem i minimum 3 timer.
- Smelt chokoladen og dyp halvdelen af din is-sandwich heri.
- Pynt med frysetørret hindbær og mandelsplinter og stil på frys igen indtil til chokoladen har sat sig.