NYHED: kollagentilskud til overgangsalderen. Læs mere

Kundeservice: 22 38 38 78

Hjemmelavet Granola

At lave sin egen müsli/granola er ikke så kompliceret, som mange tror. Du kan tilsætte det, du har i skabene, og så ved du præcis hvad din müsli indeholder. En stor portion holder i lang tid og giver din morgenmad en luksus-fornemmelse!

Obs. Hvis du bruger mørk chokolade, så skal dette først blandes i, når granolaen er helt afkølet. 

Ingredienser: 

  • 1-2 spsk smør 
  • 1 spsk peanutbutter 
  • 1 spsk akaciehonning
  • 100 g (grovvalsede) havregryn 
  • 150 g mandler 
  • 150 g usaltede cashewnødder 
  • 30 g kakaonibs eller mørk chokolade 
  • 100 g dadler
  • 0,5 tsk kanel (kan undlades) 


Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Start med at smelte smør på en pande og tilsæt derefter peanutbutter og honning. 
  3. På panden kommer du havregryn, grofthakkede mandler og cashewnødder. Rør jævnligt rundt ved middel-svag varme. 
  4. Tilsæt kakaonibs og hakkede dadler. 
  5. Drys lidt kanel over, hvis du ønsker. Du kan også bruge kakaopulver. 
  6. Rør jævnligt i din müsli indtil at du kan dufte at det er ristet let – og at smørblandingen er godt fordelt. 
  7. For at give den lidt ekstra kan du komme müslien på en bageplade og bage det i ovnen ca. 5 minutter, dette step kan godt undlades. 
  8. Lad müslien køle af, inden du putter det i en tæt beholder. 
  9. Hvis du ønsker at bruge mørk chokolade, fungerer det bedst, hvis du lader müslien køle helt af, før du tilsætter den hakkede chokolade.
    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk