Grønne kollagenvafler
Ingredienser (2 personer – 4 stk.)
- 3 bananer
- 2 æg
- 0,5 dl (plante)mælk
- 20g Kollagen Pure
- 75 g spinat
- 75 havregryn
- 75 g fuldkornsrismel
- 1 tsk bagepulver
- 0,5-1 tsk vanille eller kanel
- En knivspids salt
- Lidt citronskal
- Fedtstof til stegning fx. kokosolie eller smør
- Topping: spejlæg, avocado, feldsalat, soltørrede tomat og lidt chiliflager
Sådan gør du
Tænd dit vaffeljern
Blend dejen i en blender eller foodprocessor
Fordel fedtstof på vaffeljernet, brug evt. en på spray eller brug lidt papir til at få det fordelt udover det hele.
Kom dej i vaffeljernet og lad dem bage 3-4 minutter til de er lysebrune.
Lad dem køle af på en rist, så bliver de ikke lige så bløde, som hvis de stables ovenpå hinanden.
Serveres med lige det du har lyst til.