Kundeservice: 22 38 38 78

Grønne kollagenvafler

Skønne grønne vafler, som fungerer godt til både madpakke eller et sundt måltid. Fyldet kan varieres, men det er godt at tænke at de skal indeholde ekstra grøntsager, samt evt. noget som giver ekstra protein. Er køleskabet næsten tomt, så har man måske et æg – og det passer altså virkelig godt til!Vi laver en stor portion, så der er til et par dage. Hvis du skal have dem med på farten, så er det bedst hvis du venter med at putte fyldet i, hvis det kan lade sig gøre.

Grønne kollagenvafler

Ingredienser (2 personer – 4 stk.)

  • 3 bananer
  • 2 æg
  • 0,5 dl (plante)mælk 
  • 20g Kollagen Pure
  • 75 g spinat 
  • 75 havregryn
  • 75 g fuldkornsrismel
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5-1 tsk vanille eller kanel
  • En knivspids salt
  • Lidt citronskal
  • Fedtstof til stegning fx. kokosolie eller smør 
  • Topping: spejlæg, avocado, feldsalat, soltørrede tomat og lidt chiliflager

Sådan gør du

Tænd dit vaffeljern

Blend dejen i en blender eller foodprocessor

Fordel fedtstof på vaffeljernet, brug evt. en på spray eller brug lidt papir til at få det fordelt udover det hele.

Kom dej i vaffeljernet og lad dem bage 3-4 minutter til de er lysebrune.

Lad dem køle af på en rist, så bliver de ikke lige så bløde, som hvis de stables ovenpå hinanden. 

Serveres med lige det du har lyst til.

    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk