De er uden tilsat sukker og er perfekte som et mellemmåltid eller som en “sød” snack i madpakken. De er simple at lave, og de kan sagtens fryses ned.
Æbler varierer en del i størrelse, vi har brugt nogle, som er relativt små, så det vil svare til ca. 1.5-2 store æbler.
Ingredienser (15 stk)
- 3 æg
- 3 bananer
- 3 små æbler
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 1 tsk vaniljepulver
- En knivspids salt
- 20 g Kollagen Pure
- 2 dl fuldkornsrismel
- Lidt olie til formen
- Topping: Vi brugte forskellig topping til de skønne muffins: bær, friske figner, æbler, granola og nødder.
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Æblerne skylles og skæres i både.
- Kom derefter alle ingredienserne i en blender/foodprocessor.
- I en muffins-silikoneform fordeler du lidt fedtstof. (Hvis det er nødvendigt, du kender din form bedst.)
- Fordel dejen i formene til kanten – der er ca. til 15 stk.
- Inden du kommer kagerne i ovnen, kan du give dem lidt forskellig topping.
- Bag de skønne muffins i ovnen til de er gyldne ca. 20-22 minutter.
- Lad dem køle helt ned, før du evt. pakker dem ned. (De kan sagtens fryses.)