Ingredienser (3-9 stk)
- 15 dadler
- 1 dl mandler
- 20 g mørk chokolade
- 1 spsk kakao (evt. sukkerfri)
- 5 g Kollagen Pure
- 1 spsk mandelsmør eller peanutbutter
- 1⁄2 tsk kokosolie
- Evt. lidt kogt vand
- Topping: 40 g mørk chokolade til overtræk og kokosflager
Sådan gør du
- Du starter med at tage stenene ud af dadlerne. Hvis det er nogle meget tørre dadler, kan du hælde kogende vand over dem.
- I en god foodprocessor eller minihakker kommer du dadler, mandler, chokolade, kakao, kollagenpulver, nøddesmør og kokosolie i. Lad den køre til du har en ensartet masse. Det kan være nødvendigt med lidt væske. Hvis dejen virker alt for tynd, kan du tilføje flere mandler.
- I en lille form eller på et skærebræt med bagepapir former du en firkant af dadelmassen.
- Sæt på køl i 30 minutter ca. og skær derefter barerne ud med en skarp kniv. Du kan også lave 9 små stykker.
- Smelt chokolade over vandbad – og fordel lidt på hver af dem.
- Pynt med lidt topping fx. kokos eller hakkede nødder.
- Opbevar på køl i en tæt beholder.