Kundeservice: 22 38 38 78

Chili Sin Carne

Vil du gerne spise mere vegetarisk, der er nemt at lave, mætter godt og smager af meget? Så er denne chili sin carne et godt bud. Den har masser af konsistens, smag – og gode proteiner som giver mæthed.

Retten bliver kun bedre af at stå og simre længe. Den egner sig også rigtig fint til at blive frosset ned. Tilpas chili efter din smag.

Ingredienser (3-4 personer)

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1⁄2 rød chili
  • 1 spsk olie
  • Krydderier: 1⁄2 tsk chiliflager, 1⁄2 tsk karry, 1⁄2 tsk paprika, 1⁄2tsk spidskommen, 1⁄2 tsk oregano. Evt. kanel
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 g champignon
  • 500 g cherrytomater
  • 1 dåse tomat puré (140g)
  • 2 dåser hakket tomat
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 dåse sorte bønner
  • 10 laurbærblade
  • Salt og peber
  • Tilbehør: Quinoa eller ris
  • Topping: Bredbladet persille

Sådan gør du

  1. Først svitser du løg, hvidløg, chili og krydderier med olie i en stor gryde ved middel varme.
    Tilsæt grøntsager i tern og cherrytomater i halve/kvarte og lad det svitse lidt.
  2. Tilsæt tomatpure og hakket tomat.
  3. Skyl bønnerne i en si og tilsæt dem.
  4. Kom laurbærbladene i og lad det hele simre i 20-30 minutter.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Server med quinoa eller ris, og friske krydderurter på toppen.
    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk