Kundeservice: 22 38 38 78

Bananmuffins med karamel

Vores ambassadør Martine (@Martinelybaek) som også står bag profilen @mitsunderealternativ har lavet denne opskrift på de her lækre bananmuffins med karamel. Vi har allerede testet dem, og vi anbefaler at du laver en dobbelt portion, for de smager MUMS.

Ingredienser (4 muffins)

  • 2 modne bananer (ca. 200 gram)
  • 100 gram plantemælk eller anden slags mælk
  • 1 tsk æblecidereddike (ca. 5 gram)
  • 100 gram havregryn
  • 1/4 tsk kanel
  • 1/4 tsk kardemomme
  • 15 gram Kollagen Pure 
  • 0,5 tsk bagepulver

Karamel:

  • 30 gram (smooth) peanutbutter
  • 5 gram ahornsirup
  • 15 gram smeltet (vegansk) smør 
  • 1 nip vaniljepulver
  • 1 nip salt

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180 grader -almindelige ovn.
  2. Kom alle ingredienserne til banan muffinsene i en skål, på nær bagepulver, og brug en stavblender til at blende det hele godt sammen.
  3.  Tilsæt bagepulver og vend det rundt i dejen.
  4.  Kom dejen i muffinsforme smurt med lidt kokosolie, i alt 4 stk.
  5. Bag dem i ovnen i 20-25 min. Lad dem derefter afkøle helt.
  6. Lav karamellen ved først at blande 30 gram peanutbutter med 5 gram ahornsirup i en lille skål.
  7.  Smelt smør i mikroovnen eller en lille gryde og kom det i skålen.
  8. Tilsæt 1 nip vaniljepulver og 1 nip salt. 
  9. Rør det hele godt sammen til en lækker karamel.
  10.  Top de afkølede bananmuffins med karamellen og sæt dem på køl inden servering.  Velbekomme!
    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk