Ingredienser:
- 3 modne bananer
- 4 æg
- 5 dadler (uden sten)
- 3 spsk peanutbutter
- 50 g mandler
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 1 tsk vaniljepulver
- 10g Kollagen Pure
- 1 knivspids salt
- 100 g mørk chokolade
- Topping: Lidt smeltet mørk chokolade, jordbær, abrikos, granatæble og frisk mynte.
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader
- Blend alle ingredienserne på nær mørk chokolade i en blender eller food processor.
- Hak den mørke chokolade groft og kom det i dejen.
- Fordel dejen i en bageform ca. 20×25 cm – med bagepapir.
- Bag kagen midt i ovnen i ca. 25 minutter til den er lysebrun og du kan stikke i den med kniv, uden dejen hænger ved. Bagetider er altid vejledende.
- Lad kagen køle af inden servering.
- Pynt kagen med lidt smeltet mørk chokolade, friske bær, abrikos, granatæble og frisk mynte.