Kundeservice: 22 38 38 78

Bananbrød med kollagen

Bananbrød er så lækkert og virkelig nemt at lave. Vores variant er uden mel, og det giver en lækker kagekonsistens. Bananbrødet kan nydes som morgenmad, men fungerer også godt som et mellemmåltid eller snack. Opskriften er på et lille brød, så du kan overveje dobbeltportion, hvis du vil have et brød på størrelse med et rugbrød.

Ingredienser (3-4 personer)

  • 3 modne bananer
  • 10 g Kollagen Pure
  • 4 æg
  • 5 dadler – uden sten
  • 3 spsk peanutbutter
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 0.5 tsk kanel
  • 100 g mørk chokolade
  • 50 g mandler
  • Topping: Peanutbutter, banan, kakaonibs og frisk mynte

Tip: brødet smager også godt med et lag mørk chokolade på toppen.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175 grader (alm. ovn)
Blend alle ingredienserne i en blender/foodprocessor til du har en ensartet masse.
Kom dejen i en lille form 20×20 med bagepapir.
Bag brødet midt i ovnen i cirka 45 minutter. Hold øje og stik evt. lidt i brødet undervejs.
Bagetiden er vejledende – du kender din ovn bedst. Bananbrødet må ikke få for lidt, så det bliver for klistret indeni – omvendt skal det selvfølgelig ikke blive tørt.
Lad brødet køle af ude af formen.
Server med fx peanutbutter, frisk frugt/bær og kakaonibs og mynte.
Hvis I ikke spiser det hele med det samme, så kan det holde sig frisk på køl i et par dage.

    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk