Ingredienser (2-3 personer)
- 2 bananer
- 1 mellemstort æble
- 3 æg
- 1 tsk bagepulver
- 0,5-1 tsk vanilje
- 0,5 tsk kanel (evt. mere)
- 2 dl havregryn
- 1 dl valgfrit mel (vi brugte fuldkornsrismel)
- En knivspids salt
- 20 g Kollagen Pure
- Fedtstof til vaffeljernet
- Topping: Blåbær, brombær, granola, mandler og kakao-topping (se opskrift herunder)
Sådan gør du:
- Tænd dit vaffeljern.
- Blend dejen i en blender/foodprocessor.
- Fordel fedtstof på vaffeljernet, brug evt. en på spray eller brug lidt papir til at få det fordelt udover det hele.
- Kom dej i vaffeljernet og lad dem bage 3-4 minutter, til de er lysebrune.
- Lad vaflerne køle af på en rist, så de bliver sprøde. Hvis de stables ovenpå hinanden, bliver de bløde.
- Serveres med lige dét du har lyst til.
Kakao-topping
Ingredienser:
- 2 dl hasselnødder
- 10 dadler uden sten
- 2 spsk kakao (evt. uden sukker)
- lidt kokosolie eller vand
Sådan gør du:
- Rist hasselnødderne på en pande ved middel varme. Ryst panden indimellem, så de bliver ristet på alle sider.
- Kom nødderne i et viskestykke og rul lidt uden på viskestykket, så får du let skallerne af. Det gør ikke noget, at skallerne ikke kommer helt af.
- I en minihakker blender du alle ingredienserne, hvis massen er for fast, kan du tilføje lidt mere vand eller kokosolie.
- Hvis du ikke får spist det hele, kan det gemmes i nogle dage på køl.