Kundeservice: 22 38 38 78

Banan-æble vafler med kakao-topping 

At spise vafler mens regnen siler ned udenfor, er noget af det hyggeligste. Disse vafler har vi lavet en kakao-topping til, som et sundere alternativ til en sukkerfyldt nøddecreme. 

Ingredienser (2-3 personer)

  • 2 bananer
  • 1 mellemstort æble
  • 3 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5-1 tsk vanilje
  • 0,5 tsk kanel (evt. mere)
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl valgfrit mel (vi brugte fuldkornsrismel) 
  • En knivspids salt
  • 20 g Kollagen Pure
  • Fedtstof til vaffeljernet
  • Topping: Blåbær, brombær, granola, mandler og kakao-topping  (se opskrift herunder) 

Sådan gør du: 

  1. Tænd dit vaffeljern.
  2. Blend dejen i en blender/foodprocessor.
  3. Fordel fedtstof på vaffeljernet, brug evt. en på spray eller brug lidt papir til at få det fordelt udover det hele.
  4. Kom dej i vaffeljernet og lad dem bage 3-4 minutter, til de er lysebrune.
  5. Lad vaflerne køle af på en rist, så de bliver sprøde. Hvis de stables ovenpå hinanden, bliver de bløde.
  6. Serveres med lige dét du har lyst til.

Kakao-topping 

Ingredienser: 

  • 2 dl hasselnødder 
  • 10 dadler uden sten
  • 2 spsk kakao (evt. uden sukker)
  • lidt kokosolie eller vand 

Sådan gør du:

  1. Rist hasselnødderne på en pande ved middel varme. Ryst panden indimellem, så de bliver ristet på alle sider. 
  2. Kom nødderne i et viskestykke og rul lidt uden på viskestykket, så får du let skallerne af. Det gør ikke noget, at skallerne ikke kommer helt af. 
  3. I en minihakker blender du alle ingredienserne, hvis massen er for fast, kan du tilføje lidt mere vand eller kokosolie. 
  4. Hvis du ikke får spist det hele, kan det gemmes i nogle dage på køl.
    Kurv Luk
    Din kurve er tomGå til shop
      Beregn fragt
      Anvend rabatkode
      Menu
      Luk